BLOG ZOOL - BLOG DARI KAMPUNG UNTUK SEMUA

IKLAN

Home » makanan » Wordless Wednesday # Tauhuqua

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

Makanan yang agak popular di gerai Ayer Keroh sebelah Petronas…

Terliur tak?

Sekian..

Related Posts with ThumbnailsPengunjung Entri Ini :1002

4 thoughts on “Wordless Wednesday # Tauhuqua

  1. tehrNo Gravatar says:

    terliur juga tu
    tapi nampak sudu je lagi
    huhu

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    sudu tu memang tak bergerak sebab pakai lidi cucuk tu… hehee

    Reply

  2. Tahu bakar? Mesti sedap tu, sampai tinggal kuah aje.

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    lebih kurang tapi dia tak bakar pun tauhu tu.. macam2 jenis tauhu dia letak.. tauhu ikan pun ada.. ni pun tak cukup sebenarnya.. biasa ada letak telur puyuh.. lagi meletup… time ni telur tu abis plak

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam