Peminjam PTPTN dilarang keluar negara

5 Responses

  1. KNizamNo Gravatar says:

    kalau peminjam ptptn yang bekerja dengan kerajaan ?
    hehe emmmmmmm

    Reply

  2. Mak SuNo Gravatar says:

    hahahhaha, susahlah nak supping beli kain batik or telekung kat indon. oops!

    Reply

  3. saye banyak lagi baki hutang ptptn tu..tapi sib baik pasport masih sah statusnya..hehe
    *hope diorang cuma menyusahkan peminjam2 yang menyusahkan je..maksudnye yang mahu lari dr membayar.. :D

    Reply

  4. inertzNo Gravatar says:

    Teringat kisah pengodam yang menawarkan khidmat padam database PTPTN dengan harga RM2000 dulu kat kosmo.

    Reply

  5. dinNo Gravatar says:

    beb bole check kat sini kalau kene blacklist
    http://eform.ptptn.gov.my:8080/blacklist/login.cfm

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge