Peluang perniagaan di universiti/ kolej baharu dibuka

17 Responses

  1. tehr says:

    Wah, memang banyak idea tu
    Harap ada yg boleh dijayakan nanti, bro

    Reply

    zool Reply:

    harap camtulah

    Reply

  2. Denaihati says:

    askm. bagus tu buat perancangan perniagaan. plan no.5 tu agak menarik sbb pelajar mesti nak guna mesin dobi punyalah.

    Reply

    zool Reply:

    ada officemate buat bisnes ni…
    tak tau kat mana dia buat..

    Reply

    samdaddycool Reply:

    memang dobi layan diri ni yang paling mantap dalam banyak2 idea tu

    Reply

  3. nizamghazi says:

    Saya suka yang no.3
    Sebab saya memang sukakan printing :)

    Reply

    zool Reply:

    ok.. nanti leh contact. hehehe

    Reply

  4. Izzat Aziz says:

    masa duk universiti, servis cetak memang popular sangat. terutama time final report.

    Reply

    zool Reply:

    bagus tu.. ada potensi baek tu..

    Reply

  5. bd fabregas says:

    sewa keta tu memang berbaloi2 cuma risau keta cepat rosak je laaa.. bebudak u ni pakai keta ganas sgt..

    Reply

    zool Reply:

    Tu nak study dulu ngan sesiapa yang pernah buat

    Reply

  6. titan says:

    buat kedai photostat aje dah cukup laku kalau kat universiti atau kolej ni. sewa mesin baru berapa aje..hoho..sebulan leh dapat beribu tu tauu..

    Reply

    zool Reply:

    hm.. nak buka kedai kena komitmen tinggi tu…

    Reply

  7. Cikgu Hairul says:

    Apa kata jadi ejen topup prepaid. Mesti berduyun mereka datang.

    Reply

    zool Reply:

    bagus juga idea tu.. akan dipertimbangkan kemudian

    Reply

  8. elfie says:

    Macam mana nak mohon untuk berniaga dalam uitm ni?

    Reply

  9. mira says:

    Salam,camne nak apply jd ejen untuk burger ye? Saya mmg dah ada stall burger,tp kejap bukak kejap tutup sbb meniaga kt kg,ikut mood tuan tanah nak bg letrik ke tidak..tolong ye.saya tinggal di kg dekat je dgn uitm ni..sgt dkt..

    Saya jarang online,apa2hal boleh tak email http://www.raihanamirah@yahoo.com

    T.kasih

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

62,248 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge