Membeli motosikal Modenas Kriss 2nd hand

10 Responses

  1. auc dot com says:

    boleh lumba dgn aku laaa ni
    aku pakai kriss ni dah 12 tahun, ok je x pernah rosak pun, stady lagi hehehe

    Reply

    zool Reply:

    tak boleh cakap apa ni..
    tak leh start ni

    Reply

    Jebeng Otai™ Reply:

    uih yeke x leh start.. :)

    Reply

    zool Reply:

    aaa.. ni nak suruh member tengok dulu.. kalau betul problem kena sergah kedai tu dulu

    Reply

  2. daddydee says:

    Yang mahal tak semestinya baik yang murah tak semestinya tak elok…tak gitu…

    kekadang barang second pun sama quality dengan barang baru juga…

    Reply

  3. tehr says:

    alhamdulillah dan tahniah
    molek sangat dah tu
    nampak masih elok lagi

    Reply

  1. 2012/09/24

    [...] bosan pula membaca entri-entri sebegini ye. Seperti yang pernah ditulis sebelum ini saya baru je membeli Motosikal Kriss 1 terpakai. Almaklumlah dah terlalu lama ingin mengidam motosikal sendiri dan akhirnya tercapai. Dan ini [...]

    Reply

  2. 2012/09/30

    [...] yang mungkin menyebabkan pengeluaran wang yang banyak pada bulan September ini seperti membeli motosikal 2nd hand, aircond kereta rosak, penjanaan modal projek offline dan beberapa perkara lagi. Namun itu semua [...]

    Reply

  3. 2012/12/03

    [...] 2012 ni. Tapi, masih ada kekacakan tahun 2012 yang boleh diingati. Antaranya ialah :- 1. Kejayaan membeli motosikal. Walaupun sekadar motosikal terpakai namun ia merupakan sesuatu yang ingin dibeli setelah sekian [...]

    Reply

  4. 2013/09/30

    […] sahaja pencapaian. Pada bulan ini juga terpaksa menghidupkan cukai jalan motosikal. Dah lama tak hidupkan cukai jalan, almaklumlah tu motosikal pertama yang dibeli oleh si ZOol. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

43,784 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge