Mari belajar main gitar

39 Responses

  1. suffer8zine says:

    wahhh terbaek ni kain pelekat

    Reply

    zool Reply:

    hehehee.. baru nampak kampung

    Reply

  2. Bb Hussain says:

    Not bad ;)

    Reply

    zool Reply:

    thanks..

    Reply

  3. Loq says:

    Bolehlah koleborasi keyboard dengan guitar nanti.Ala-ala Aracde Fire.

    Reply

    zool Reply:

    tunggula sikit masa lagi,,,

    Reply

  4. asfieda says:

    salam,zool…kira okla tuh,kekadang tgk pc mmg juling bijik mata,, sesekali ubah selera.
    Kalu nak realese lg jom join my contest, bleh dpt voucher makan..

    Reply

    zool Reply:

    hehe betul tu.. ok try join ..

    Reply

  5. Azah says:

    berbaloi yek? huhu.. nk try jugak la.. (gitar ada sbijik kat rumah tak tersentuh2 sbb x de sape pandai main) huhu..

    Reply

    zool Reply:

    try2 je.. tak payah nak pandai2 sgt.. cukup2 leh petik je

    Reply

  6. kak ina kl says:

    wah zool nak tunjuk bakat pulak ek..tapi mana tau kot besok-besok leh fofolur macam si yna tu kan

    Reply

    zool Reply:

    takde la sampai cam yuna kak ina.. main2 je..

    Reply

  7. tehr says:

    video tu aku tak boleh tengok. bband slow
    tapi aku suka semangat mahu belajar tu
    syabas!

    Reply

    zool Reply:

    takpe.. nanti2 pun boleh tengok..

    Reply

  8. ery farieha says:

    feewwiitt!

    hehehehe

    Reply

    zool Reply:

    eh malu dong ah

    Reply

  9. Ezany-Kun says:

    tak sangka nak blajar main gitar pun ade ebook.. hehe..

    Reply

    zool Reply:

    macam2 ada sekarang ni

    Reply

  10. encik luth says:

    perghhh si zool dah maju

    Reply

    zool Reply:

    ha hahaha.. saja je.. ko pun terperanjat ek.. ni belum kawan2 aku kat u dulu. mesti pening diorang tgk.. hahahah

    Reply

  11. Bro Framestone says:

    ku petik gitar…….

    Reply

    zool Reply:

    bro mesti lagi terer..

    Reply

    inchanchalszz Reply:

    apa salah mencba bro?????kan len kali bro buat yg the best…hahhahahuuhuh

    Reply

    zool Reply:

    hehehe.. terima kasih atas sokongan..
    main untuk kepuasan diri bolehlah

    Reply

  12. zik says:

    nak sign2… hihi… perghh.. aku cuma tahu code G,C,D jer..dengan tak ingat kode ada … boleh buat satu lagu jer.. kita adalah insan..yantzen

    Reply

    zool Reply:

    kalau tau kord G C D dah banyak lagu leh buat tu.. aku pun tgh nak cipta lagu guna kord G C D + Em sikit.. tunggu …

    Reply

  13. dianna says:

    my sister minat sangat main gitar ni. cuba tengok video ni.
    http://www.youtube.com/watch?v=3D6QSxk6IW0

    Reply

    zool Reply:

    dah tgk.. boleh diperbaiki lagi

    Reply

  14. aprly says:

    hii best nya main gita

    Reply

    zool Reply:

    main suka2 je.. bukan pandai main pung.

    Reply

  15. ann says:

    bkesan ke ebook tu?
    takut nk beli, kot kalu beli pun x pndai nk maen gak nnti.

    Reply

    zool Reply:

    buku tu tunjuk asas cara main gitar, pegang, kod asas main gitar.pandai atau tak kena usaha.. setakat nak main utk sendiri memang ok..kalau nak jadi pro kena berguru..

    Reply

  16. belajar main gitar says:

    Tergelak den tengak video zool. Boleh la tu. Kalau nak review penuh belajar main gitar ni leh tanya saya.

    Reply

    zool Reply:

    heheheh.. memang takde bakat pun.. saja je memain…. okay nanti saya tanya kalau ada .. tapi rasanya memang banyak gila nak tanya ni..

    Reply

  17. ohcikgu says:

    wahh, ni mesti dah lama berlatih.. :)

    Reply

    zool Reply:

    bolehlah sikit2.. main utk diri sendiri

    Reply

  18. rie says:

    hi.. saya ada jual dvd gitar..
    boleh jenguk di web saya:
    http://www.riezarchry.com/gitar/

    thanks tuan blog :)

    Reply

  1. 2012/02/06

    [...] ye, kalau anda nak belajar asas main gitar boleh cuba mendapatkan ebook belajar gitar ni. Bolehlah kalau nak tau asas kod untuk main gitar. [...]

    Reply

  2. 2013/07/14

    [...] selalu gak pergi blog dia Guitarchordzek untuk cari kod-kod gitar. Tapi memandangkan keupayaan dan minat bermain gitar dah berkurangan maka jarang singgah ke blog sana. Tapi masih follow fb [...]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

59,451 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge