Line telefon rosak

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Nampaknya saya mengalami masalah untuk mengemaskini blog. Secara tiba-tiba line telefon mengalami kerosakan. Talian telefon tiada bunyi dengungan sekaligus menyebabkan talian internet juga tidak dapat digunakan. Pasti keadaan ini memberi kesan terhadap blogger tegar seperti saya. Sebagai alternatifnya mungkin terpaksa mengunakan cybercafe atau pinjam talian pejabat (jangan buat camni.. ). Apapun diharap talian telefon rumah dapat berfungsi seperti sediakala dan seharusnya lebih baik dari dulu (dulu line asik tersekat-sekat je. Nak download pun tak boleh selesai).
Aduan secara telefon telah dilakukan menggunakan nombor ‘1-300-888-123′ ( memandangkan telefon rumah rosak nombor hotline ‘100’ tak dapat dilakukan dan aduan menggunakan no handphone). Mengikut janji pihak TM, kerosakan itu akan diselesaikan dalam tempoh kurang dari 24 jam. Apapun tengok je camne. Kalau takde update bermakna masalah tak selesai lagi.
Diharap pihak TM dapat membantu menyelesaikan sebelum hari esok memandangkan esok keyword ‘ Perlawanan Bolasepak Piala AFF 2012 – Malaysia vs Laos ‘ akan menjadi daya tarikan.

Sekian.

p/s :- Entri takde motif hari ni……

Pengunjung Entri Ini :6254

5 comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

72,115 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge