Archives

Penaja

Adakah anda ingin menaja Ligakampung.com ? Sila emel kepada zzarizi[at]gmail.com

Khairul Idham Dinobatkan Pelumba Motosikal Terbaik SIC-MAM 2016

KUALA LUMPUR, 13 Feb (Bernama) — Khairul Idham Pawi menerima tonik tambahan bagi menghadapi musim 2017 apabila dinobatkan Pelumba Motosikal Terbaik pada Anugerah Sukan Permotoran Malaysia Litar Antarabangsa Sepang (SIC) dan Persatuan Sukan Permotoran Malaysia (MAM) 2016, malam ini.

Khairul Idham yang akan bersaing dalam kelas Moto2 bersama pasukan Idemitsu Honda Team Asia musim ini, menerima anugerah tersebut hasil prestasi cemerlangnya sepanjang perlumbaan Moto3 musim lepas.

Pelumba profesional negara, Jazeman Jaafar pula dinobatkan Pelumba Kereta Terbaik, manakala pelumba drift profesional negara, Tengku Djan Ley Tengku Mahaleel meraih Anugerah Kejuaraan Kebangsaan..
Tahniah Ligakampung ucapkan kepada pelumba muda negara. Pasti ia akan menjadi inspirasi kepada para pelumba di luar sana terutama mereka yang menjadi Mat Rempit. Seeloknya mereka menunjukkan skill mereka di tempat yang sepatutnya. Dengan menjadi pelumba sah, mereka akan mendapat imbuhan yang berlipat kali ganda serta dilindungin Insurans.
Okay, kami tidak mahu berceramah pula.Semoga beliau akan terus maju dalam kelas Moto2 pula dan tak mustahil mampu mencabar di peringkat MotoGP.

Please follow and like us:
error0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)