Langgan







Baca artikel-artikel ligakampung di emel .. Sila masukkan emel anda:

Delivered by FeedBurner

Santai

My Facebook

Enai10 Directory

BlogMalaysia.com

Kenduri doa selamat

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebenarnya agak kepenatan sikit mengemas sebab semalam ada sedikit kenduri doa selamat kat rumah. Jadi tak sempat nak mengupdate blog walaupun terdapat beberapa artikel yang sedang bermain dalam kepala untuk dituliskan.. Tapi sementara saya mengarang artikel-artikel akan datang silalah menatap beberapa gambar yang berkaitan ketika kenduri tersebut.

Photobucket
Inilah tempat dibacakan Yassin .. Karpet yang dibentang tu baru beli dari Bangla/Pakistan.

Photobucket
Eh.. apa kena mengena kucing ni dengan kenduri?? Sebenarnya kucing ni telah bersama-sama di tengah-tengah tempat orang baca Yassin. . Sorilah gambar waktu kejadian tak sempat ambil.

Photobucket
Inilah gaya susunan buffet untuk para tetamu.. Siap air tebu tu..

Photobucket
Nasi minyak tu. Jarang sekali buat nasi minyak untuk kenduri. Adakah tanda baik ???

Photobucket
Okay gambar terakhir ni berbentuk soalan.. Kuih apakah ini?? Kalau tak berapa clear, click je gambar

Related Posts with ThumbnailsJumlah yang melihat entri ini: 13
delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl
Iklan Terbaik.. Ingin iklan disini?? Hubungi Zool.

3 comments to Kenduri doa selamat

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>