Ciri bos yang best.. Ada ke?

6 Responses

  1. inertz says:

    Hehe… Bos gua skang memang cool. Boleh buat macam kawan. Bos sebelum ni pun ok juga. Apa yang saya perhatikan daripada kedua-dua bos, memamng ada karisma jadi bos. Memang ada aura.

    Reply

  2. KPSU(PA) says:

    To me:
    Boss is always right. Government officers expecially PTD’s,we are trained to obey what Boss always instructed or want.
    Yet, we truly hope that we can get a boss that can be our good friends but in respect manner.But sometimes many bosses including my boss is very very unpredictable.
    To me, a boss that has a good leadership style can be set as a benchmark or a role model.

    Reply

  3. Lelaki Melayu Ke-2 Terakhir says:

    Boss yang best ialah boss yang sentiasa strict dan sanggup bantu anak buah dia berjaya macam dia..

    Cheers

    Reply

  4. KNizam says:

    susah woooo jadik boss ni. hehe :)

    Reply

  5. haritz says:

    Boss yang makan gaji sebenarnya tak boss pun cuba ckp camtu kat dia, kot2 dapat penampar jepun hehe

    Reply

  6. Mimi says:

    Kita berhibur jap dengan pantun kelakar di bawah, yang dipetik dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’ hahaha:

    Pagi-pagi, sudah mencemuh,
    Si pemandu terus terdiam mengeluh,
    Bos ini jenis yang kecoh,
    Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

    “Ada pelanggan hendak jumpa”,
    Itulah kata si setiausaha,
    Bos enggan, mengantuk katanya,
    Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

    Bos memanggil mesyuarat mengejut,
    Ada pekerja berjalan bak siput,
    Bos pun menengking sampailah semput,
    Para pekerja terkentut-kentut.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

35,375 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge