Alasan datang lewat ke pejabat yang kelakar

11 Responses

  1. luth textileNo Gravatar says:

    8. Penat update blog sampai tak tidur. Ada ker yang bagi alasan camni?

    ** tak boleh pakai! hahhahaha gila blog

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    hahaha.. ni kan lawak2.. baca perenggan terakhir bro

    Reply

  2. suffer8zineNo Gravatar says:

    heheh penat update blog pun boleh

    Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    hahaha.. tu lawak antarabangsa je

    Reply

    suffer8zineNo Gravatar Reply:

    heheh tapi logik jugak :P

    Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

    Reply

  3. nuruladharNo Gravatar says:

    nom 3 tu ta bley bla..HAHA :P

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    no 3 pasal lampu.. agak2 ada tak yang bagi alasan camni?

    Reply

  4. unniesyaNo Gravatar says:

    haha…lawak2….ada gk bbrp alasan yg x logik..

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    memang tak logik.. kalau logik tak kelakar le jadinya

    Reply

  5. indobradNo Gravatar says:

    Dalam keadaan terdesak, saya pernah mengeluarkan satu alasan bodoh: Lupa menyalakan alarm clock! Don’t ask what the teacher says after that :(

    Btw,

    Anda dapat award dari saya. Cek postingan Stylish Blogger Award di blog saya itu ya. hehehe

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    ala.. bagila apa jawapan guru tu.. mesti terbaek… hehehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge