26 Pemain yang dipilih menyerati skuad hoki kebangsaan

7 Responses

  1. faizal saari tu antara player Malaysia yang bakal jadi lagenda malaysia satu hari nanti. licik budak tu. memang den suka tengok game dia. susah nak kawal dia tu
    boni Ultra kacak recently posted…Apam Balik Di Majlis Cukur JambulMy Profile

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    memang hebat dia tu…
    zool recently posted…26 Pemain yang dipilih menyerati skuad hoki kebangsaanMy Profile

    Reply

  2. HafizulNo Gravatar says:

    Macam mana la diorang ni kan//saya takut main hoki sebab takut terkena bola dan kayu hoki..haha
    Hafizul recently posted…Pendapatan Ke 13 Dari JobdirumahMy Profile

    Reply

    hafizNo Gravatar Reply:

    samalah bro, saya pun fobia juga…
    hafiz recently posted…Komisyen ke 4 dan 5 dari Panduan Baju KurungMy Profile

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    hahahha. diorg dah biasa.. masa belajar dulu ada gak main hoki dan kena kayu sikit kat kepala…
    zool recently posted…26 Pemain yang dipilih menyerati skuad hoki kebangsaanMy Profile

    Reply

  3. titanNo Gravatar says:

    terbaiklah senarai tu. hoho..
    titan recently posted…Evolusi Earncent.comMy Profile

    Reply

  4. DenaihatiNo Gravatar says:

    kurang ikut hoki. semoga skuad hoki malaysia cemerlang nanti
    Denaihati recently posted…Siem Reap ke Battambang satu catatan perjalananMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge