10 Kampung Indah di dunia

You may also like...

10 Responses

  1. bestnya klu duduk kat salah 1 kg tue kan..pesal takda kg kat malaysia ni masuk dlm list erk

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    ntahlah.. ada konspirasi kot.. tu sebab malaysia tak termasuk

    Reply

  2. Izzat AzizNo Gravatar says:

    sidi bou said, tunisia tu nampak macam bukan kampung je.. haha

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    tu kampung moden kot..

    Reply

  3. DenaihatiNo Gravatar says:

    betul tu, kampung sendiri paling menarik sebab banyak memori.

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    betul tu.. kampung sendiri la paling best sekali.. takde tandingan

    Reply

  4. chiiNo Gravatar says:

    chii tertarik ngan tunisia sebab kaler biru dan putih yg tenang
    ..
    switzerland sebab mendamaikan..lgi2 kawasan pergunungan…

    bermuda..sgt cantik..
    bestnya kalau berpeluang pergi ke salah satu tmpat2 yg dinyatakan

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    memang mendamaikan.. dapat lepak kat sana mesti selesa

    Reply

  5. Hazmin HamudinNo Gravatar says:

    Cantiknya kampung2 di atas tu… Kalau Malaysia ada dalam list kan lagi best… Indonesia pun ada dalam list jugak… Best kalau dapat pergi ke kampung2 tu..

    Reply

    zoolNo Gravatar Reply:

    tu le pasal.. kenapa ntah kampung malaysia takde pula.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam